InzetbaarheidsConsult

09-06-2020 | Nieuws

Een deskundige blik en snelle interventie zorgen ervoor dat medewerkers aan het werk blijven.  Het Inzetbaarheidsconsult helpt je hierbij. De medewerker met lichamelijke klachten kan vaak dezelfde dag terecht bij een van onze (bedrijfs)fysiotherapeuten.

 

Het inzetbaarheidsconsult bestaat uit een vraaggesprek, fysiotherapeutisch onderzoek en, indien nodig, aanvullende testen. Soms is verwijzing nodig naar een (medisch) specialist of aanvullende diagnostiek als een MRI, dit kan direct plaatsvinden dankzij onze samenwerkingspartners. Zo wordt snel een diagnose gesteld en gekeken naar de lichamelijke belastbaarheid in relatie tot de werkzaamheden. Uw medewerker hoort precies wat er aan de hand is en welke factoren het herstel bespoedigen of juist vertragen. Na het consult krijg je een terugkoppeling, inclusief advies over de inzetbaarheid van je medewerker.

 

Met professionele betrokkenheid en een flinke dosis energie zet TGM-Arbo zich in om je medewerkers op de been en je bedrijf draaiende te houden.

"We weten altijd snel waar we aan toe zijn dankzij het InzetbaarheidsConsult."