Doe gratis onze Organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid en kom erachter hoe jouw bedrijf ervoor staat!

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, toenemende vergrijzing, verzuim en hoge werkdruk, is het voor bedrijven cruciaal om actief te werken aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

 

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf aantrekkelijk is en blijft voor talent en dat jouw medewerkers duurzaam inzetbaar zijn? Het antwoord ligt in een effectief vitaliteitsbeleid.

 

Bij StretchUp merken we dat veel bedrijven graag iets willen doen aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, maar zoekende zijn naar wat zij precies kunnen doen. Daarom hebben wij bij StretchUp de Organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid ontwikkeld. Deze scan geeft inzicht in hoe jullie als bedrijf aankijken tegen duurzame inzetbaarheid, wat jullie momenteel al doen, waar de kansen liggen en welke middelen jullie hiervoor hebben.

Hoe verloopt het proces?

Vul je gegevens in: Laat je naam, e-mail en bedrijfsinformatie achter in het formulier hieronder.

 

Ontvang een uitnodiging: Krijgt binnen 24 uur een uitnodiging om de Organisatiescan in te vullen.

 

Invullen van de scan: Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten.

 

Ontvang bedrijfsadvies: Na het invullen van de vragenlijsten ontvang je een op maat gemaakt bedrijfsadvies, met inzicht in de huidige situatie en aanbevelingen voor verbetering.

Vraag hem hier gratis aan!
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanvraag. Goed dat je aan de slag gaat met de Duurzame Inzetbaarheid van jouw bedrijf! Je ontvangt binnen 24 uur de uitnodiging voor onze Orgnisatiescan in jouw mail. 

 

''Ontdek met onze organanisatiescan hoe je de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen jouw bedrijf kan verbeteren. Verkrijg inzicht in wat jullie als organisatie al doen en ontdek waar kansen liggen.''

Wat levert het op?

✅ Krijg inzicht in het huidige inzetbaarheid- en vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie

 

✅ Ontdek welke middelen en tools al effectief worden ingezet.

 

✅ Begrijp de houding en steun van leidinggevenden ten aanzien van duurzame inzetbaarheid.

 

✅ Krijg een persoonlijke bedrijfsrapportage 

Schermafbeelding 2024 06 19 8
Vraag hier Gratis je Organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid aan!
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanvraag. Goed dat je aan de slag gaat met de Duurzame Inzetbaarheid van jouw bedrijf! Je ontvangt binnen 24 uur de uitnodiging voor onze Orgnisatiescan in jouw mail. 

 

FAQ - Oriëntatiescan Duurzame Inzetbaarheid

 

Wat is de Oriëntatiescan Duurzame Inzetbaarheid? De Oriëntatiescan Duurzame Inzetbaarheid is een gratis scan die wij vanuit StretchUp hebben ontwikkeld om bedrijven inzicht te geven in de huidige staat van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen hun bedrijf. 

Onze scan gaat onder andere in hoe jullie als bedrijf aankijken tegen duurzame inzetbaarheid, wat jullie momenteel al doen, waar de kansen liggen en welke middelen jullie hiervoor hebben.

 

Hoe lang duurt het om de scan in te vullen? Het invullen van de scan duurt ongeveer 15 minuten.

 

Wat gebeurt er nadat ik de scan heb ingevuld? Na het invullen van de vragenlijst zal onze Adviseur Arbeid en Gezondheid contact met je opnemen om een videocall te plannen. Tijdens deze call bespreken we de resultaten en ontvang je een persoonlijk bedrijfsadvies met praktische tips en aanbevelingen om de vitaliteit en inzetbaarheid van je bedrijf te verbeteren.

 

Is de scan echt gratis? Ja, de Organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid is volledig gratis.

 

Hoe veilig zijn mijn gegevens? Wij hechten veel waarde aan privacy en de beveiliging van jullie gegevens. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het opstellen van het bedrijfsadvies. 

 

Kan ik de resultaten delen met mijn team? Ja, de resultaten en het bedrijfsadvies kunnen gedeeld worden met leidinggevenden en medewerkers om samen aan verbeteringen te werken.

 

Hoe vaak moet ik de Oriëntatiescan uitvoeren? De Orientatiescan Duurzame Inzetbaarheid is een momentopname. We raden aan om de scan jaarlijks of bij significante veranderingen binnen de organisatie uit te voeren om continu inzicht te houden in de vitaliteit en inzetbaarheid. Vaak vormt deze scan de start voor het opstellen van een vitaliteitsbeleid of het afnemen van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of Periodiek ArbeidsGezondheid Onderzoek (PAGO).

 

Wat als ik vragen heb over de resultaten? Na het invullen van de scan plannen we een afspraak in met onze Adviseur Arbeid en Gezondheid om te resultaten door te nemen. Daarnaast staan onze experts klaar om vragen of ontduidelijkheden te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.