Lifecycle Monitor

Organisaties met gezonde mensen, en liever gezegd - met mensen die bewust aan gezondheid werken - zijn vitale organisaties. Halen betere resultaten. ZIjn weerbaarder en wendbaarder. Met StretchUp helpen wij jouw organisatie vitaal te maken, op basis van een degelijke analyse van de praktijk en uitgevoerd door zorgprofessionals met jarenlange ervaring. 

RIE&E, PMO, PAGO

Werken aan vitaliteit is on-going proces. De RI&E vormt de basis van de “StretchUp Lifecycle Monitor”. We beoordelen je huidige RI&E, maar kunnen je ook ontzorgen in het opstellen van een nieuwe RI&E als dat nodig blijkt te zijn. Daarnaast kunnen we een PMO of PAGO voor je organisatie uitvoeren.

 

Pulse metingen

Pulse-metingen zijn korte online vragenlijsten die fungeren als thermometer voor jouw organisatie. Dit zijn de vier metingen die we per kwartaal kunnen uitvoeren. Er zijn vier type metingen:

  • Pulse mens en welzijn
  • Pulse werkvermogen, inclusief fysieke en mentale belastbaarheid
  • Pulse werk-prive balans
  • Pulse organisatie en werk, inclusief verzuimmonitor

 

StretchUp Vitaliteits app

Bij StretchUp geloven we dat je met een meting een duidelijk doel moet hebben en dat je consequenties moet verbinden aan de uitkomsten van die meting.  Zo zien we in de praktijk vaak dat organisaties kampen met vraagstukken op het gebied van vitaliteit. StretchUp heeft een zeer uitgebreide app ontwikkeld die ingaat op de pijlers: voeding, bewegen en ontspanning.  Ook is het mogelijk om via de app (tijdelijk) met een personal coach aan de slag te gaan om doelen sneller te realiseren.

Je eigen bedrijfs dashboard

Met het dashboard heb je altijd realtime inzicht in status van lopende projecten en de resultaten hiervan. Je hebt realtime inzicht in de groepsresultaten. Dit kan op meerdere niveaus worden weergegeven en worden vergeleken. Met je persoonlijke bedrijfsaccount ontvang je een online overzicht en verdieping van de resultaten, gemiddelden en risicofactoren. Zowel bedrijfsbreed als per afdeling, team, leeftijdscategorie, locatie, etc. Alle meetwaarden worden voorzien van achtergrond informatie, adviezen en inzichten. Zodat je altijd weet hoe jouw organisatie ervoor staat en waar de aandachtspunten liggen.

Meer weten?

Bram van der Wilk informeert je graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.
Contact