Diensten

Welkom op de dienstenpagina van StretchUp! Wij zijn jouw partner in het creëren van een gezonde en vitale werkomgeving. Ons deskundige team biedt uitgebreide ondersteuning aan bedrijven, van het opstellen van een compleet vitaliteitsbeleid tot het uitvoeren van losse PMO's en PAGO's. Of je nu behoefte hebt aan een geïntegreerde aanpak voor duurzame inzetbaarheid of specifieke medische onderzoeken, wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen en de gezondheid van je medewerkers te verbeteren.

1. Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RIE) Onze arbeidsdeskundigen en veiligheidskundigen ondersteunen je bij het opstellen en toetsen van een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RIE). Hiermee worden gezondheids- en veiligheidsrisico's binnen je bedrijf geïdentificeerd en aangepakt, zodat je voldoet aan de wettelijke vereisten en een veilige werkomgeving creëert.

 

2. Preventief Medisch Onderzoek (PMO) Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) helpt je om een volledig beeld te krijgen van de algehele gezondheid van je medewerkers. Onze lifestyle coaches, met een achtergrond in fysiotherapie, voeren deze onderzoeken uit en geven persoonlijke gezondheidsadviezen. Het PMO is gericht op het identificeren van gezondheidsrisico's en het stimuleren van een gezonde levensstijl.

 

Voordelen van PMO:

 • Inzicht in de algehele gezondheid van je medewerkers
 • Identificatie van risico’s en aandachtspunten
 • Persoonlijk gezondheidsadvies voor medewerkers

 

3. Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) Het Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) richt zich specifiek op de arbeidsomstandigheden en de invloed daarvan op de gezondheid van je medewerkers. Onze professionals voeren deze onderzoeken uit om te zorgen dat je voldoet aan wettelijke verplichtingen en om arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s te identificeren.

 

Voordelen van PAGO:

 • Voldoen aan wettelijke verplichtingen
 • Inzicht in arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s
 • Basis voor verbeteringen in de werkomstandigheden

 

4. Losse Vragenlijsten / E-PMO We bieden de mogelijkheid om losse vragenlijsten en E-PMO's af te nemen, zodat je snel inzicht krijgt in specifieke gezondheidsaspecten van je medewerkers. Deze tools zijn ideaal voor gerichte gezondheidsinterventies.

 

5. Vitaliteitsbeleid Ons team helpt je bij het opstellen en implementeren van een op maat gemaakt vitaliteitsbeleid. Dit beleid richt zich op vijf belangrijke thema’s:

 • Mentale gezondheid,
 • Fysieke gezondheid
 • Werkomgeving en ergonomie
 • Sociale cohesie
 • Werk-privé balans.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een duurzame en gezonde werkomgeving biedt.

 

6. Pulse Metingen Om de voortgang van het vitaliteitsbeleid te monitoren, voeren we elk kwartaal korte pulse metingen uit. Medewerkers ontvangen vragenlijsten over thema's zoals welzijn, werkvermogen, en werk-privé balans, waardoor je continu inzicht hebt in hun gezondheid en tevredenheid.

 

 

 

 

 

Benieuwd wat wij voor jullie organisatie kunnen beteken?

Bij StretchUp bieden we een geïntegreerde aanpak die jouw bedrijf helpt om een gezonde, veilige en productieve werkomgeving te realiseren. Ontdek hoe onze diensten je kunnen ondersteunen en maak vandaag nog een afspraak.
Contact

Vul hier uw gegevens in


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 48 uur van ons.