Werken aan vitaliteit

Organisaties met gezonde mensen, en liever gezegd - met mensen die bewust aan gezondheid werken - zijn vitale organisaties. Halen betere resultaten. ZIjn weerbaarder en wendbaarder. Met StretchUp helpen wij jouw organisatie vitaal te maken, op basis van een degelijke analyse van de praktijk en uitgevoerd door zorgprofessionals met jarenlange ervaring. 

4 redenen om te starten
met StretchUp

1. Minder zorgen over ziekteverzuim en zorgkosten

Alle werkgevers hebben steeds meer zorgen over hoge zorgkosten en ziekteverzuim. ‘Modernetijdziektes’ als burn-outs, stress en overgewicht zijn hier de oorzaak van, je kunt er niet meer omheen. Wacht niet af maar pak je rol als werkgever: zet in op preventie van deze ‘modernetijdziektes’ en stimuleer je medewerkers met een op-maat-programma van StretchUp.

 

2. Iedereen fit naar de eindstreep

We moeten allemaal langer doorwerken tot 67 en ouder. Dit zorgt voor een nieuwe uitdaging op het gebied van inzetbaarheid. StretchUp helpt medewerkers tot aan hun pensioen maximaal inzetbaar te houden. Fijn voor de werkgever én voor de medewerkers die fit(ter) van hun pensioen kunnen gaan genieten.

 

3. De beste medewerkers aantrekken en binden

Iedereen heeft last van de krapte die op dit moment op de arbeidsmarkt heerst; in veel branches worden vacatures niet makkelijk gevuld. Werkgevers moeten meer hun best doen om goed personeel te vinden én te houden. Speel hier proactief in op, door je te onderscheiden als topwerkgever die geeft om het welzijn van zijn mensen.

 

4. Bevlogen en energiek personeel

Psyche en fysiek zijn nauw met elkaar verbonden. StretchUp-programma’s zijn er voor elk type medewerker: om ze blij te maken, te binden, te motiveren. Door samen naar een doel toe te werken en extra plezier aan het werk toe te voegen. Voor energiek personeel die bevlogen hun werk doen.

 

 

Hoe bereik je dit met het StretchUp vitaliteitsconcept?
Meer over onze aanpak

Hoe zet jij je in voor jouw medewerkers?

We praten graag vrijblijvend
over de mogelijkheden.
Neem contact op